Mharodo Sandesho Mhara Guruji Ne Dije Bhajan म्हारोड़ो संदेशो म्हारा गुरीजी ने

म्हारोड़ो संदेशो म्हारा गुरीजी ने...... 

स्थाई :- म्हारोड़ो संदेशो म्हारा गुरूजी ने दीजो। 
सेवक ने शरणां में लीजो रे,
म्हारोड़ो संदेशो म्हारा गुरूजी ने दीजो।।

काया रो देवल म्हाने लागे है काचो,
साँचोड़ो मारग दिखला दीजो रे,
म्हारोड़ो संदेशो म्हारा गुरूजी ने दीजो।।

काया तजे हंसो उड़ कठे जावे,
वो घर म्हाने बतला दीजो रे,
म्हारोड़ो संदेशो म्हारा गुरूजी ने दीजो।।

थे तो हो म्हारा गुरु मैं तो हूँ थारो,
जनम-जनम भेला रहिजो रे,
म्हारोड़ो संदेशो म्हारा गुरूजी ने दीजो।।

ब्रह्म स्वरूपी म्हाने निजर नी आवे,
दर्शण म्हाने दीजो रे,
म्हारोड़ो संदेशो म्हारा गुरूजी ने दीजो।।
            ✽✽✽✽✽


यह भजन भी देखे 

Kalo ke Mahakal Kehwawo कालो के महाकाल केवावो

Beta Shravan Panido Pilay बेटा श्रवण पाणीड़ो पिलाय

Ramdevji Ro Byaav Mandyo रामदेवजी रो ब्याव मंड्यो

Vino Baje Sanwariya Thare Naam Ro विनो वाजे साँवरिया थारे नाम रो

Lelo Ji Ramji Ro Naam ले लो जी ले लो, रामजी रो नाम

CLOSE ADS
CLOSE ADS

एक टिप्पणी भेजें

0 टिप्पणियाँ